Уважаеми пациенти, на 01.10.2017 г. Медицински център „Окулус” се премести на друг адрес: ул. „Васил Левски” №124. Очакваме Ви в красивата сграда-паметник на културата /бившата УНГ клиника/, на старата главна, под театъра!

Екипът ни ще продължи да работи със същото качество и ниво на обслужване, като към нас се присъединяват още специалисти и нова високотехнологична апаратура.

Операционният блок разполага с две операционни за еднодневна хирургия. Секторът включва еднодневен стационар за предоперативна подготовка и следоперативно наблюдение от анестезиолог и висококвалифициран сестрински персонал.

Това позволява извършването на операции с малък обем под локална и обща анестезия. Престоят на пациента в болничната среда е сведен до минимум, тъй като лечението и изписването стават в рамките на 24 часа. 

За максимално удобство на пациентите, новата сграда разполага с оптика, където ще намерите голямо разнообразие на диоптрични и слънчеви стъкла - обикновени и специални, на фирми наложили се на пазара с високото качество на своите продукти - ESSILOR, MASKA, ZEISS, OPTISWISS, RODENSTOCK, DIO, EUROLENS, NEOLENSES, HOYA, INDO, Юниглас, ЮВИ. Диопричните очила в оптика "Окулус" се изработват с най-съвременна техника от специалисти-оптици, които работят с усмивка и удоволствие за всеки клиент.