ЗА НАС

Очен център „Окулус” е лицензиран медицински център от 2008 г. и вече 14 години печели и оправдава доверието на много пациенти в Плевен и региона. Той е сред най-модерните здравни заведения в България за специализирана извънболнична медицинска помощ в областта на очните заболявания.

Здравното заведение разполага с модерно обзавеждане и високотехнологична апаратура, позволяваща поставянето на прецизна диагноза, извършване на ранна профилактика и своевременно лечение на зрението, екзактно определяне оптиката на окото - път към точните очила или контактни лещи.

Операционият блок работи с най-новите технологии за лазерно и ултразвуково лечение на катаракта и други заболявания на зрителния орган. Секторът разполага с две операционни за еднодневна хирургия и еднодневен стационар за предоперативна подготовка и следоперативно наблюдение от анестезиолог и висококвалифициран сестрински персонал. Това позволява извършването на операции с малък обем под локална и обща анестезия. Престоят на пациента в болничната среда е сведен до минимум, тъй като лечението и изписването стават в рамките на 24 часа. Близките на пациента могат да изчакат до изписването в комфортна обстановка.

Тук работи екип от отлични специалисти с доказан професионален авторитет.

Нашите пациенти получават компетентна, адекватна на европейските и световните стандарти специализирана помощ и лечение.

Всяка година в Медицински център Окулус се обслужват средно 12000 пациенти.

ОСНОВНАТА НИ МИСИЯ Е, ИЗПОЛЗВАЙКИ ИНОВАТИВНИ МЕТОДИ ЗА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ, ДА ПРЕДЛОЖИМ ПЪРВОКЛАСНА ГРИЖА ЗА ВАШЕТО ЗРЕНИЕ.