ЗА НАС

От 2008 г. в Медицински център "Окулус" предоставяме високоспециализирани грижи за Вашите очи. Тук работи отлично стикован екип от специалисти – очни лекари, медицински сестри и администратори.

С помощта на най-модерната медицинска апаратура осъществяваме прецизна диагностика, лечение и хирургия на очните заболявания.

Операционният блок работи с най-новите технологии за лазерно и ултразвуково лечение на катаракта и други заболявания на окото. Разполагаме с две операционни за еднодневна хирургия и стационар за предоперативна подготовка и следоперативно наблюдение от анестезиолог и висококвалифициран медицински персонал.

Лечението и изписването стават в рамките на деня, с което сме свели до минимум престоя на пациентите в болнична среда.

Тук ще получите грижи, внимание и специално отношение в комфортната обстановка на сграда-паметник на културата със стогодишна история.

От 2018 г. осъществяваме специализирана медицинска помощ по Ушно-носно-гърлени болести. Кабинетът разполага с ригидна и фиброоптика, тимпанометър и аудиометър за цялостна диагностика на заболяванията на ушите, носа, гърлото, главата и шията.

МЦ „Окулус” има сключен договор с НЗОК за оказване на специализирана медицинска помощ по Очни болести и УНГ болести. Всяка година тук лекуваме средно 12 000 щастливи пациенти.

Нашата мисия е Здравето на Вашите очи!