Оптика "Окулус"

Оптика "Окулус-Кушинова" се намира в центъра на гр. Плевен, пл. "Свобода" 7, с вече 25 годишен стаж.

Тук ще намерите голямо разнообразие на диоптрични и слънчеви стъкла - обикновени и специални, на фирми наложили се на пазара с високото качество на своите продукти - ESSILOR, MASKA, ZEISS, OPTISWISS, RODENSTOCK, DIO, EUROLENS, NEOLENSES, HOYA, INDO, Юниглас, ЮВИ.

Оптиката работи с последно поколение апарат Visioffice 2 на водещата фирма ESSILOR. Апаратът предлага удобна и лесна възможност за избор на рамки, демонстрация на свойствата на оптическите лещи и всички измервания, базирани на използването, както на еднофокусни лещи, така и на най-модерните прогресивни лещи. Оптиката предлага и голям избор на контактни лещи - меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама, както и всички видове консумативи за тях - ALCON, BAUSCH & LOMB, COOPERVISION, ADORE, CMI.

В оптиката ще намерите и голямо разнообразие аксесоари за очила.
Оптиката разполага с очен кабинет и офталмолог. Тук може да си направите преглед както за корекция на диоптъра, така и пълен очен преглед. Диопричните очила в оптика "Окулус-Кушинова" се изработват с най-съвременна техника от специалисти-оптици, които работят с усмивка и удоволствие за всеки клиент.

За максимално удобство на пациентите, оптика „Окулус-Кушинова” има клон и в сградата на медицински център „Окулус” на ул. „Васил Левски” 124.