Оптики "Окулус"

В оптики „Окулус” не просто предлагаме очила, а сме Вашият център за красота, където грижата за очите среща стила и индивидуалността.

Вече 30 години предоставяме качествена изработка на диоптрични очила и богатство от оптични решения, за да получите максимален комфорт за Вашите очи.

Ще ни откриете на адрес:
гр. Плевен, пл. „Свобода” №7, тел. 064/805986
гр. Плевен, ул. „Васил Левски” 124 /в сградата на МЦ „Окулус”/

При нас ще намерите разнообразие от продукти и услуги, които ще Ви помогнат да поддържате очите си в перфектна форма:
1. Диоптрични и слънчеви очила и рамки според личните Ви предпочитания. Те не само ще коригират зрението Ви, но ще подчертаят индивидуалния Ви стил и излъчване.
2. Качествена изработка на диоптричните очила, благодарение на прецизната работа на нашите специалисти-оптици, които работят с усмивка за Вас.
3. Голям избор от контактни лещи – те са алтернатива за тези от Вас, които не желаят да носят очила или спортуват активно.

4. Професионални прегледи – разполагаме с модерен очен кабинет, който е част от Очен център „Окулус”. Нашите специалисти офталмолози ще извършат професионален преглед на очите Ви, за да определят нуждите от корекция или да открият евентуални други проблеми на зрението.
5. Контрол на очното налягане – специалистите съветват да измервате очното си налягане веднъж или два пъти годишно, тъй като то е важен показател за здравето на очите.
6. Съвети за грижа за очите – в нашите оптики ще получите ценни съвети за правилната грижа за очите, за избора на подходящи оптични продукти, както и за това как да се предпазите от евентуални рискове свързани със зрението.

Запазете Вашите очи здрави и се наслаждавайте на богатството от оптични решения, които Ви предоставяме!


За максимално удобство на пациентите, оптика „Окулус” има клон и в сградата на медицински център „Окулус” на ул. „Васил Левски” 124.